Kontakt I-Dating.dk

Privacy Policy:

Denne beskyttelse af personlige oplysninger beskriver de personlige oplysninger behandles for i-dating.dk og gælder kun for information indsamlet af dette websted. Det vil give dig besked om følgende:

Hvilke personlige oplysninger indsamles fra dig via hjemmesiden, hvordan det bruges, og med hvem det kan deles.
Hvilke muligheder er tilgængelige for dig med hensyn til brugen af ​​dine data.
De sikkerhedsprocedurer på plads for at beskytte misbrug af dine oplysninger.
Hvordan du kan rette eventuelle fejl i oplysningerne.

Information Indsamling, brug og Deling

Vi er de eneste ejere af de indsamlede oplysninger på dette site. Vi har kun adgang til / indsamler oplysninger, som du frivilligt giver os via e-mail eller anden direkte kontakt fra dig. Vi vil ikke sælge eller udleje disse oplysninger til nogen.

Vi vil bruge dine oplysninger til at svare dig, om en grund til du har kontaktet os. Vi vil ikke dele dine oplysninger med nogen tredjepart uden for vores organisation, bortset fra som nødvendigt for at opfylde din anmodning, fx at sende en ordre.

Medmindre du beder os om ikke at, kan vi kontakte dig via e-mail i fremtiden at fortælle dig om specialtilbud, nye produkter eller tjenester, eller ændringer i denne fortrolighedspolitik.
Din adgang til og kontrol over information

Du kan framelde fremtidige kontakter fra os når som helst. Du kan gøre følgende på ethvert tidspunkt ved at kontakte os via e-mail adresse eller telefonnummer gives på vores hjemmeside:

Se hvilke data vi har om dig, hvis nogen.
Skift / rette eventuelle oplysninger, vi har om dig.
Har os slette alle data, vi har om dig.
Udtrykke nogen bekymring du har om vores brug af dine data.

Sikkerhed

Vi tager forholdsregler for at beskytte dine oplysninger. Når du indsender følsomme oplysninger via hjemmesiden, bliver dine oplysninger beskyttet både online og offline.

Hvor vi indsamler følsomme oplysninger (såsom kreditkortoplysninger), at oplysningerne er krypteret og sendes til os på en sikker måde. Du kan bekræfte dette ved at lede efter en hængelås-ikonet i bunden af ​​din webbrowser, eller leder efter “https” i starten af ​​adressen på websiden.

Mens vi bruger kryptering til at beskytte følsomme oplysninger transmitteres online, vi også beskytte dine oplysninger offline. Kun medarbejdere, der har brug for oplysningerne til at udføre et bestemt job (for eksempel fakturering eller kundeservice) får adgang til personligt identificerbare oplysninger. De computere / servere, hvor vi gemmer personlige oplysninger opbevares i et sikkert miljø.
Links

Dette websted indeholder links til andre sites. Vær opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for indholdet eller privatliv behandles på disse andre websteder. Vi opfordrer vores brugere til at være opmærksomme, når de forlader vores internetsider og at læse af personlige oplysninger i enhver anden site, der indsamler personligt identificerbare oplysninger.
Sådan kontakter du os

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores fortrolighedserklæring, dens gennemførelse, manglende efterlevelse denne fortrolighedserklæring og / eller vores generelle praksis, bedes du kontakte os på [email protected] eller send dine kommentarer til:

 

 

Kontakt Info:

[email protected]

 

 

———————————————————————–

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>