Dating

Folk siger # 1 frygt i den virkelige verden er offentlige speaking. Folk føler utilstrækkelige, afvejet, udsatte og nøgne, hvilket er forståeligt. Hvad med nummer et frygter i virtual reality verden?

Når det kommer til virtual reality, jeg taler om internettet og jeg vove at sige, at online dating tager osten. I min udtalelse er oprettelse af en online dating profil frygten for # 1, fordi din udsat for de samme følelser du får fra offentlige speaking. Hvordan vil du blive bedømt? Hvad bør du sige? Hvordan bør du sige det? Hvad vil folk tror?

Frygten for oprettelse af en dating profil online er normale. Hvem ønsker at sætte sig i stand til at føle sig utilstrækkelige, bedømt udsatte eller nøgen? Ingen. Denne frygt har oversat i nogle skrækkelige virkelige liv profiler, bør aldrig har set dagens lys. Den gode nyhed er, at du dårlig profil kriminelle er ikke alene og med en smule hjælp og retning, din gyldne profil er lige rundt om hjørnet. Oprette en profil bør ikke være skræmmende. Jo, du skriver om dig selv, og hvem ved de Smart smarte ting om dig, bedre end dig? Skrive en profil skal være sjovt og underholdende. Det er sjovt at tale om dig selv på din egen personlige side!

Der er varierende typografier til at skrive en god online dating profil, og jeg vil berøre fire. Vælg hvilke fungerer for dig, når du skriver dit, blot huske, målet for din profil er at give en godt afrundet visning af hvem du er til enhver potentiel reader. Din online profil er din personlighed CV.

1) Analytisk tilgang: Disse mennesker er faktuelle, til punktet, og ofte give en godt afrundet visning af deres personlighed gennem objektive kendsgerninger. Disse mennesker sige ting ligesom, “i stedet for at fortælle om mig, jeg vil fortælle om de ting, jeg gerne så du kan få en idé om, hvem jeg er.” Disse mennesker fortsæt derefter at tale om deres foretrukne film, deres foretrukne bøger, foretrukne farver, tilbud, hobbyer osv. Jeg gerne kalde dette “Facebook tilgang” i modsætning til analytisk tilgang, fordi hvis du klikker på fanen Info på en persons sociale ansigt bog profil, får du et godt afrundet faktuelle visning af deres personlighed.

2) Driver tilgang: Disse mennesker er bedst på bragging. Du ved, hvordan du fremhæve de bedste attributter fra din professionelle liv i et CV? I dit CV, du professionelt bragging. Oprette en dating profil ved hjælp af fremgangsmåde, der Driver er ligesom et professionelt cv, undtagen for din personlighed. Taler om de ting, der drev du. Taler om dine lidenskaber, dit liv præstationer og ting, som du er stolt af. Hvis du stadig ikke ved hvad de skal sige, synes om dine forældre bragging om dig til andre forældre. Hvad siger de? Blev du altid en lige a student? Er du den bedste sports spiller i teamet? Beklage hvordan dine forældre bragged om du derefter fremhæve de ting du personligt stolte af, og temmelig snart, har du en Driver type profil.

3) Expressive tilgang: Mener forholdet. I de ekspressiv tilgang, tal om din passiv personlighed og din forholdet stil. Ikke din “kærlig” forholdet stil, men din “ven” forholdet stil. Er du altid sjovt og udgående på udkig efter den næste sjove ting at gøre med dine venner? Eller er du laid back, afslappet og afslappet? I de ekspressiv tilgang taler du om dine følelser, vaner og situational personlighed. En sjov måde at besvare i denne tilgang er at stille derefter svaret dine egne hypotetiske spørgsmål. For eksempel: Hvis en person på en bar spildt en drink på mig vil jeg: XYZ. Et andet eksempel er: Hvis jeg fandt ud min bedste ven snydt på hendes kæreste med min bror, jeg ville: ABC. Du vil blive overrasket over, hvordan disse svar varierer fra person til person. Være ærlige, og have det sjovt. Spørg dig selv hård og sjove spørgsmål.

4) Venlig tilgang: Hvis du tager den venlig tilgang, taler du om “kærlighed” aspekt af relationer og hvordan du er i disse relationer. Er du en sympatisk person? Støttende? Høj vedligeholdelse? Kan du lide lange ture på stranden? Jeg vover at sige denne tilgang er de mest almindelige online daters brug. Folk tror online dating handler om at finde kærlighed, så de fokusere på “kærlighed” og forholdet aspekt af at finde en partner i stedet for at profilere deres samlede personlighed. Dette er ikke en dårlig ting, hvis du har en kamp, der også er venlig med dig, så gå videre og bruge denne fremgangsmåde, hvis du ønsker. Tænke tidligere relationer du har været i og hvad du kunne lide eller ikke gerne om dem. Hvis du vil hjælpe dig? Hvad gør du tror gør du en god kæreste eller kæreste? Hvis du får stumped, er bedste spørgsmålet kan du bede dig selv for at hjælpe dig med at oprette en mindelig profil, «hvad min Ex miss om mig?»

Vælg, hvad der fungerer for dig, bare vælge noget og skrive mindst et afsnit. Hvis du ikke skriver mindst skrive et afsnit du fortjente skal placeres i en boks og låst i et mørkt rum væk fra den dating offentlige… for evigt.

Dating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>